Pougaridis Media

Picture

Ιδρύεται η εβδομαδιαία εφημερίδα «Εορδαϊκός Παλμός» που αδιάλειπτα κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη μέχρι και σήμερα, και κερδίζει καθολικά την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας. Παράλληλα, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς μετανάστες συμπολίτες, και την Πατρίδα.

Εκδότης ο Κοσμάς Πουγαρίδης, μέχρι τότε διευθυντής σε εφημερίδες της περιοχής.

20 Ιούλ, 1986
Picture

Γίνεται μεγάλη επένδυση με την ανάπτυξη τυπογραφικής μονάδας. Μία έγχρωμη και δύο ασπρόμαυρες γραμμές παραγωγής εντύπων αλλάζουν τα δεδομένα αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκτύπωσης στην ευρύτερη περιοχή. Τα υπερσύγχρονα πιεστήρια διεκπεραιώνουν κάθε εκτυπωτική εργασία, ενώ η επιχείρηση ξεκινά να τυπώνει για λογαριασμό μεγάλων διεθνών οργανισμών.

01 Σεπ, 1995
Picture

Ιδρύεται η ημερήσια εφημερίδα «Πτολεμαίος». Κυκλοφορεί δυναμικά σε καθημερινή βάση, σε όλη την έκταση του Νομού Κοζάνης, και κερδίζει το στοίχημα της καθημερινής ενημέρωσης με ειδησεογραφία από πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, και αθλητικά νέα. Σύντομα γίνεται το πιο ευρείας κυκλοφορίας και αναγνωσιμότητας έντυπο στη Δυτική Μακεδονία.

28 Νοέ, 1995
Picture

Ανεβαίνει στον Παγκόσμιο Ιστό η Πρώτη Ηλεκτρονική Εφημερίδα στη Δυτική Μακεδονία. Το e-ptolemeos.gr έδειξε το δρόμο σε μία σειρά από επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας ώστε να επενδύσουν στο Διαδίκτυο και έτσι αναπτύχθηκε η ενημέρωση μέσω Διαδικτύου. Έχει διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα.

08 Απρ, 2000
Picture

Υιοθετείται Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2000, στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ακολουθείται αδιάλειπτα έως και σήμερα.

08 Απρ, 2005
Picture

Υλοποιούνται 3 επενδυτικά προγράμματα και γίνονται επενδύσεις σε έγχρωμα πιεστήρια, εξειδικευμένες διπλωτικές μηχανές, και CTP (Computer To Plate).

03 Ιούλ, 2006
Picture

Ο «Εορδαϊκός Παλμός» βραβεύεται από το Υπουργείο Τύπου ως «Περιφερειακή Εβδομαδιαία Εφημερίδα του 2007». Η βράβευση γίνεται την 1η Δεκεμβρίου 2008 από τον τότε Υπουργό των Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο. Η αναγνώριση της πολυετούς προσπάθειας μας από την Πολιτεία αποτελεί μεγάλη τιμή και κίνητρο για πιο ακόμα πιο δυναμική παρουσία στα εκδοτικά πράγματα της Βόρειας Ελλάδας.

08 Απρ, 2007
Picture

Ο Ενημερωτικός Όμιλος και το σύνολο των δραστηριοτήτων περνά στα χέρια του Αντώνη Πουγαρίδη. Αντιμετωπίζονται με επιτυχία οι προκλήσεις και τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και σχεδιάζονται νέα επενδυτικά βήματα.

08 Απρ, 2012
Picture

Μετά από πλήρη εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού της επιχείρησης, ιδρύεται Δημιουργικό Τμήμα. Σχεδιάζονται μακέτες και δημιουργικά για καμπάνιες, συνέδρια, βιβλία, εκδηλώσεις και πολλές ακόμα εφαρμογές. Έτσι η POUGARIDIS MEDIA, είναι έτοιμη να αναλάβει και να διεκπεραιώσει ΚΑΘΕΤΑ, υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις γρήγορα, αξιόπιστα και ποιοτικά.

08 Απρ, 2013
Picture

Υλοποιείται επενδυτικό πρόγραμμα στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ, με τη βοήθεια του οποίου γίνονται επενδύσεις σε εξοπλισμό ψηφιακής εκτύπωσης και μετεκτυπωτικών εργασιών.

08 Απρ, 2015
Picture

Κυκλοφορεί το 1ο τεύχος του «Ptolemaida Delivery Guide», ένας οδηγός για φαγητό σε πακέτο που σχεδιάστηκε, τυπώθηκε και διανεμήθηκε σε 12.000 τεύχη από την POUGARIDIS MEDIA. Ο οδηγός με ετήσια συχνότητα βρίσκεται σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, και έχει γίνει θεσμός.

08 Απρ, 2015
Picture

Διοργανώνονται τα πρώτα σεμινάρια Επικοινωνίας στη Δυτική Μακεδονία. Το «Πτολεμαίος MEDIA LAB» καινοτομεί, βοηθά τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν ουσιαστικές επικοινωνιακές δεξιότητες, και τους εισαγάγει στις Αρχές της Δημοσιογραφίας.

08 Απρ, 2015
Picture

Η POUGARIDIS MEDIA προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας, έτοιμη να καλύψει ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών των επιχειρήσεων. [Σχεδίαση Δημιουργικού – Εκτύπωση εταιρικών εντύπων και διαφημιστικών ειδών – Σχεδιασμός Ιστοσελίδας και Υποστήριξη Social Media – Διαφημιστικές Υπηρεσίες]

08 Απρ, 2015